Raverus
Flag

Pregled paketa i cijena

Cijene paketa su prvenstveno formirane prema broju zaposlenih čije bi se radno vrijeme pratilo kroz program. Neki paketi u osnovnoj cijeni sadrže i dodatne module. Za korištenje u tvrtkama koje imaju samo jednog zaposlenika, program je u potpunosti besplatan. Cijene se odnose na jednokratnu uplatu.

Program prije kupnje i bez ikakve obveze možete isprobati kroz probnu (demo) verziju. Kliknite OVDJE za instalaciju demo verzije.
Posebna ponuda  
 

BESPLATNO

0,00 Kn

Biz 10

750,00 Kn

Biz 25

1.500,00 Kn

Expert

3.000,00 Kn

Enterprise

Na upit

help Broj zaposlenika 1 2-10 11-25 26-100 >100
help Broj licenci uključenih u cijenu 1 1 2 3 Na upit
help Moguća integracija s kontrolerom           
help Moguća integracija s alatom PIN - ulaz/izlaz           
help Moguća integracija s WEB aplikacijom           
help Planiranje radnog vremena            
help Prava pristupa            
help Izvoz podataka za obračun plaća          
help Spajanje na Connect servis    
  Naručite Naručite Naručite Postavite upit
Dodatni moduli
 • Modul integracije s kontrolerom. Baza programa Evidencija rada se veže s bazom podataka kontrolera (čitač otiska prsta/kartica i sl.), preuzimaju se podaci o dolascima i odlascima radnika, administriraju se i upisuju u službenu evidenciju radnog vremena. - 750,00 kn
 • Alat "Evidencija ulazaka/izlazaka - PIN". Alat se instalira na računalo gdje zaposlenici preko PIN-a evidentiraju svoje dolaske i odlaske. Prikupljeni podaci se automatski povlače u program Evidencija rada, administriraju se i upisuju u službenu evidenciju. - 750,00 kn
 • Web aplikacija - Zaposlenici samostalno preko web preglednika unose podatke o prisutnosti (dolascima i odlascima), projektima i klijentima. Prikupljeni podaci se automatski povlače u program Evidencija rada, administriraju se i upisuju u službenu evidenciju. - 1.250,00 Kn (više informacija)
 • Planiranje radnog vremena. Planiranje radnog vremena se izrađuje direktnim unosom u kalendar kao i evidencija radnog vremena. Primjenjivo pri radu u smjenama, planiranju godišnjih odmora, planiranju edukacije zaposlenika, planiranju službenih putovanja. Podaci iz plana se mogu automatski upisivati u evidenciju. (uključeno u paketu Expert) - 500,00 Kn
 • Prava pristupa - Određivanje razina pristupa pojedinih korisnika pomoću kojih se definira koji korisnik može pregledavati/mijenjati određene podatke, koji korisnik može pristupiti određenim modulima i sl. (uključeno u paketima Biz25 i Expert) - 250,00 kn
Dodatne opcije:
 • Dodatna korisnička licenca za program Evidencija rada - 300,00 Kn
 • Dodatna korisnička licenca za alat Evidencija ulazaka/izlazaka - PIN - 150,00 Kn
 • Instalacija programa preko interneta (spajanjem preko TeamViewera) - 300,00 Kn
 • Instalacija programa na lokaciji korisnika - 500,00 Kn*
 • Edukacija na lokaciji korisnika - 800,00 Kn*
*Za instalacije i/ili edukacije na lokaciji korisnika izvan Zagreba obračunavaju se i putni troškovi.

Nove verzije i podrška

Pravo na preuzimanje novih verzija programa pokriva se pretplatom na nadogradnje. Standard podrška i pretplata na nadogradnje su uključene u cijenu za prvu godinu korištenja. Pretplata na nadogradnje i podrška nisu obvezne (program će raditi i bez aktivne pretplate), ali je aktivna pretplata na nadogradnje preduvjet za bilo koji oblik korisničke i tehničke podrške.
 • Pretplata na nadogradnje - za buduće pretplate na nadogradnje, godišnja pretplata iznosi 20% pune cijene paketa, dodatnih modula i dodatnih licenci za pretplatu aktiviranu prije isteka aktivacije prethodne pretplate, odnosno 30% pune cijene paketa i dodatnih licenci za pretplatu aktiviranu nakon isteka aktivacije prethodne pretplate. Više o pretplati na nadogradnje...
 • Podrška - Svi novi korisnici u prvoj godini korištenja imaju pravo na Standard podršku, a korisnici koji su pri narudžbi odabrali i instalaciju programa spajanjem na njihovo računalo ostvaruju pravo na Premium podršku. Za buduću podršku, godišnja Standard podrška iznosi 10%, a Premium podrška 15% pune cijene paketa i dodatnih licenci. Više o korisničkoj i tehničkoj podršci...

Prelazak na napredniji paket
 • Biz 10 na Biz 25 - 1.000,00 Kn
 • Biz 25 na Expert - 1.750,00 Kn
 • Expert na Enterprise - na upit
 • Prelazak sa starih paketa na nove - pogledati OVDJE.

Sve navedene cijene su izražene bez PDV-a.


Imate pitanja?

Pošaljite nam e-mail na prodaja@raverus.com ili nas nazovite na telefon 01/35-35-252.
Često postavljana pitanja

Kako radi 30-dnevna probna verzija?
Ovaj program možete koristiti potpuno besplatno u periodu od 30 dana. Ukoliko program odlučite koristiti i nakon probnog perioda, potrebno ga je kupiti.

Da li moram ponovo instalirati program nakon kupnje?
Ne. Nakon kupnje ćete dobiti odgovarajući serijski broj koji je potrebno unijeti u program, nakon čega možete nastaviti s korištenjem programa. Svi podaci unijeti tijekom probnog perioda ostat će sačuvani tako da možete nastaviti s radom.

Da li u bilo kojem trenutku mogu prijeći na paket koji podržava više zaposlenika?
Da. Nakon prelaska na paket koji podržava više zaposlenika, poslat ćemo vam novi serijski broj koji automatski dozvoljava unos većeg broja zaposlenika. Svi vaši postojeći podaci će pri tome ostati sačuvani.

Od kojeg datuma se obračunava godišnja pretplata na nadogradnje i podrška koje su kod novih korisnika uključene u cijenu?
Period se obračunava od datuma računa kad je prvi put kupljena licenca za korištenje programa i traje do tog datuma iduće godine.

Koja je razlika između Standard i Premium paketa podrške?
Za više informacija o paketima podrške idite na Evidencija rada - Podrška.

Što je to licenca? Na koliko računala mogu instalirati program nakon kupnje?
Licenca vam daje pravo korištenja programa nakon kupnje. Licenca dozvoljava korištenje programa na samo jednom računalu. U svakom je trenutku moguće nadokupiti licencu za dodatna računala.
                 

Profil tvrtke

Raverus je informatička tvrtka čija su programska rješenja u službi podrške svakodnevnom poslovanju. Preko 2.500 naših korisnika najbolje potvrđuje korisnost, jednostavnost i inovativnost naših programa.

         VIŠE INFORMACIJA
     

Certifikati bonitetne izvrsnosti

     
PROGRAMI I USLUGE
BLOG
KONTAKT
© 2006. - 2016. Raverus d.o.o. Sva prava pridržana.    I   Mapa web stranica