Raverus
Flag
Bilješke.NET

Bilješke.NET

Automatizirana izrada bilješki uz godišnji financijski izvještaj

Bez prepisivanja ili kopiranja iz Excela

Prepustite dosadne i zamorne poslove prepisivanja ili kopiranja financijskih iznosa programu Bilješke.NET. Kada izrađujete bilješke, koncentrirajte se na relevantne stvari, a sve ostalo prepustite programu.
Program će automatski umetnuti tablice, izračunati indekse, napraviti grafikone - sve što vi trebate napraviti je pregledati gotovu bilješku i eventualno dodatno komentirati specifičnosti.

Bilješke uz godišnji financijski izvještaj (GFI-POD)

A zašto odmah ne napraviti i odluke

Uz izvrsnu pomoć integriranog Čarobnjaka, program vas vodi korak po korak kroz izradu bilješki i odluka. U jednom prolazu izradite bilješku uz GFI-POD, odluku o raspodjeli dobiti / pokriću gubitka i odluku o utvrđivanju godišnjeg financijskog izvještaja. Izravno iz Čarobnjaka svaki dokument se može otvoriti.

Bilješke i odluke kreirane kroz Čarobnjak

Popunjavanje obrazaca

Popunite porezne prijave:

  • Obrazac PD
  • Obrazac DOH
Ispunite obrasce:
  • Obrazac PDV-K
  • Obrazac POD-BIL
  • Obrazac POD-RDG
  • Obrazac TZ
  • Obrazac OKFŠ
  • Obrazac SR
  • Obrazac KD
  • Obrazac IPP-SD
Svi obrasci popunjeni kroz program imaju podršku za slanje preko servisa ePorezna.

Izrada i popunjavanje obrazaca

Bilješke za neprofitne organizacije

Od ove godine je korisnicima programa Bilješke.NET dostupan i dodatni modul za izradu bilješki uz financijski izvještaj neprofitnih organizacija pri čemu se na sličan način kao za poduzetnike izrađuju bilješke uz obrazac PR-RAS-NPF.

Izrada bilješki za neprofitne organizacije

Kalendar

Rokovi za predaju papira, zakazani sastanci... sve je tu nadohvat ruke. Organizirajte radni dan, tjedan i mjesec i sebi i svom timu. Kalendar je već inicijalno popunjen neradnim danima, praznicima, važnijim datumima vezanim za računovodstvo i poreznim kalendarom s objašnjenjima kada se koji obrazac ili izvještaj predaje, i kome se predaje. Upišite u kalendar sve svoje sastanke i obveze, postavite podsjetnike i isplanirajte si radno vrijeme.

Porezni kalendar, poslovni kalendar

Više od 40 različitih predložaka

U širokoj paleti gotovih predložaka možete birati onaj koji vam najviše odgovara svrsi. Tako su npr. za bilješke raspoloživi predlošci od 8 crno-bijelih stranica do preko 25 stranica u boji. Pored toga tu su i predlošci za pisanje odluka gdje program sam povlači podatke iz GFI-PODa i adresara i sve što trebate je isprintati odluku i dati je na potpis. Pored toga, na raspolaganju vam je i dodatni paket predložaka na engleskom jeziku.

Veliki izbor financijskih i nefinancijskih predložaka

Dosje klijenta - u skladu s NN 87/08

Ubacite podatke o svim vašim klijentima u program - bez tipkanja, bez prepisivanja - iskoristite opciju uvoza podataka o klijentima iz postojećih GFI-POD Excel datoteka. Baza klijenata (kontakata) u ovom programu, zajedno s mjestom za pisanje zabilješki, predstavlja osnovu vođenja dosjea klijenta (Narodne novine 87/08).

Dosje klijenta, NN 87/08

Info servis

Iznosi dnevnica, tečajne liste, iznosi poreza i prireza, osobni odbici... sve je tu nadohvat klika s mišem. Info servis se svakodnevno ažurira s najnovijim korisnim informacijama iz svijeta računovodstva, financija i poduzetništva. Pored toga, jednim klikom miša stignite do svih relevantnih online obrazaca. Rasteretite svoj radni prostor - do bitnih informacija više ne morate dolaziti prelistavanjem tona različitih novina i papira.

Novosti i informacije iz svijeta računovodstva na jednom mjestu

Organizacija dokumenata

Uz svakog vašeg klijenta možete vezati neograničen broj dokumenata. Dakle, svi uvezeni dokumenti i svi dokumenti kreirani kroz Bilješke.NET (bilješke, obrasci, dopisi, dokumenti, izvještaji) su na jednom mjestu i vezani za kontakt na kojeg se ti dokumenti odnose. Na taj način se vremenski i sadržajno prati sva pisana komunikacija s određenim kontaktom uključujući i informaciju tko je napisao dokument, kada je dokument napisan i kada je poslan kontaktu.

Document management u računovodstvu

Započnite s radom odmah

Preuzmite program s naših stranica, jednostavno ga instalirajte (next, next, finish) i spremni ste za rad. Za početak u radu tu je i Čarobnjak za izradu bilješki i odluka koji vas prati kroz cijelu izradu dokumenta. Program je jednostavan za korištenje, a uz to je popraćen jednostavno i jasno napisanim korisničkim uputama. Naravno, ako gdje zapnete, tu smo!

Jednostavna instalacija i pokretanje programa

Iskoristite podatke u potpunosti

Podaci pohranjeni unutar ovog programa nisu "zaključani" - po potrebi ih možete prebaciti u druge programe (npr. Excel ili Word) radi daljnje dorade ili izrade nekog novog izvještaja. Direktno iz programa, svaki dokument možete poslati elektroničkom poštom (e-mail). Opcija pregleda ispisa (print preview) osigurava da ne printate na "slijepo".

Prebacivanje podataka u druge formate

Što naše korisnike dodatno veseli

Volite li mijenjati slike na desktopu i urediti ga po svojoj želji? I tu su Bilješke.NET mislile na vas. Mijenjajte izgled svoje aplikacije prema godišnjim dobima ili jednostavno izaberite svoju omiljenu boju i obojite aplikaciju. :) Naravno, bez toga se može, ali zašto si ne biste uljepšali radni dan?

Različiti izgledi aplikacije
                 

Profil tvrtke

Raverus je informatička tvrtka čija su programska rješenja u službi podrške svakodnevnom poslovanju. Preko 2.500 naših korisnika najbolje potvrđuje korisnost, jednostavnost i inovativnost naših programa.

         VIŠE INFORMACIJA
     

Certifikati bonitetne izvrsnosti

     
PROGRAMI I USLUGE
BLOG
KONTAKT
© 2006. - 2016. Raverus d.o.o. Sva prava pridržana.    I   Mapa web stranica