Raverus
Flag
Bilješke.NET

Bilješke.NET

Automatizirana izrada bilješki uz godišnji financijski izvještaj

Bez prepisivanja ili kopiranja iz Excela

Prepustite dosadne i zamorne poslove prepisivanja ili kopiranja financijskih iznosa programu Bilješke.NET. Kada izrađujete bilješke, koncentrirajte se na relevantne stvari, a sve ostalo prepustite programu.
Program će automatski umetnuti tabele, izračunati indekse, napraviti grafikone - sve što vi trebate napraviti je pregledati gotovu bilješku i eventualno dodatno komentirati specifičnosti.

Bilješke uz godišnji financijski izvještaj (GFI-POD)

A zašto odmah ne napraviti i odluke

Uz izvrsnu pomoć integriranog Čarobnjaka, program vas vodi korak po korak kroz izradu bilješki i odluka. U jednom prolazu izradite bilješku uz GFI-POD, odluku o raspodjeli dobiti / pokriću gubitka i odluku o utvrđivanju godišnjeg financijskog izvještaja. Izravno iz Čarobnjaka svaki dokument se može otvoriti.

Bilješke i odluke kreirane kroz Čarobnjak

Kako rade Bilješke.NET

Izradite bilješke uz financijske izvještaje u svega nekoliko minuta. Program Bilješke.NET uzima podatke iz GFI-POD Excel obrazaca (koje jednostavno i brzo možete izraditi s našim programom Converter) i na osnovu njih kreira bilješke u skladu s HSFI ili MSFI. Uz program dolazi nekoliko predložaka na osnovu kojih izrađujete opširnije ili sažetije bilješke.

Pogledajte ovaj kratki video (1 minuta i 22 sekunde):

The Camtasia Studio video content presented here requires JavaScript to be enabled and the latest version of the Adobe Flash Player. If you are using a browser with JavaScript disabled please enable it now. Otherwise, please update your version of the free Adobe Flash Player by downloading here.

Popunjavanje obrazaca

Popunite porezne prijave:

  • Obrazac PD
  • Obrazac DOH
Ispunite obrasce:
  • Obrazac PDV-K
  • Obrazac POD-BIL
  • Obrazac POD-RDG
  • Obrazac TZ
  • Obrazac OKFŠ
  • Obrazac SR
  • Obrazac KD
  • Obrazac IPP-SD
Svi obrasci popunjeni kroz program imaju podršku za slanje preko servisa ePorezna.

Izrada i popunjavanje obrazaca

Popunjavanje obrasca PD

Pri popunjavanju obrasca Prijava poreza na dobit i svih ostalih obrazaca program automatski povlači osnovne podatke o klijentu (iz adresara), a iz pripadajuće GFI-POD Excel datoteke povlači iznose koji se spominju u odabranom obrascu. Program sam zbraja povučene i/ili upisane iznose i obavlja provjeru i točnost unosa. Spremite obrazac u odgovarajući format za slanje u ePoreznu i pošaljite obrazac.

Primjer popunjavanja obrasca PD (porez na dobit)

Kalendar

Rokovi za predaju papira, zakazani sastanci... sve je tu nadohvat ruke. Organizirajte radni dan, tjedan i mjesec i sebi i svom timu. Kalendar je već inicijalno popunjen neradnim danima, praznicima, važnijim datumima vezanim za računovodstvo i poreznim kalendarom s objašnjenjima kada se koji obrazac ili izvještaj predaje, i kome se predaje. Upišite u kalendar sve svoje sastanke i obveze, postavite podsjetnike i isplanirajte si radno vrijeme.

Porezni kalendar, poslovni kalendar

Više od 40 različitih predložaka

U širokoj paleti gotovih predložaka možete birati onaj koji vam najviše odgovara svrsi. Tako su npr. za bilješke raspoloživi predlošci od 8 crno-bijelih stranica do preko 25 stranica u boji. Pored toga tu su i predlošci za pisanje odluka gdje program sam povlači podatke iz GFI-PODa i adresara i sve što trebate je isprintati odluku i dati je na potpis. Pored toga, na raspolaganju vam je i dodatni paket predložaka na engleskom jeziku.

Veliki izbor financijskih i nefinancijskih predložaka

Dosje klijenta - u skladu s NN 87/08

Ubacite podatke o svim vašim klijentima u program - bez tipkanja, bez prepisivanja - iskoristite opciju uvoza podataka o klijentima iz postojećih GFI-POD Excel datoteka. Baza klijenata (kontakata) u ovom programu, zajedno s mjestom za pisanje zabilješki, predstavlja osnovu vođenja dosjea klijenta (Narodne novine 87/08).

Dosje klijenta, NN 87/08

Info servis

Iznosi dnevnica, tečajne liste, iznosi poreza i prireza, osobni odbici... sve je tu nadohvat klika s mišem. Info servis se svakodnevno ažurira s najnovijim korisnim informacijama iz svijeta računovodstva, financija i poduzetništva. Pored toga, jednim klikom miša stignite do svih relevantnih online obrazaca. Rasteretite svoj radni prostor - do bitnih informacija više ne morate dolaziti prelistavanjem tona različitih novina i papira.

Novosti i informacije iz svijeta računovodstva na jednom mjestu

Organizacija dokumenata

Uz svakog vašeg klijenta možete vezati neograničen broj dokumenata. Dakle, svi uvezeni dokumenti i svi dokumenti kreirani kroz Bilješke.NET (bilješke, obrasci, dopisi, dokumenti, izvještaji) su na jednom mjestu i vezani za kontakt na kojeg se ti dokumenti odnose. Na taj način se vremenski i sadržajno prati sva pisana komunikacija s određenim kontaktom uključujući i informaciju tko je napisao dokument, kada je dokument napisan i kada je poslan kontaktu.

Document management u računovodstvu

Započnite s radom odmah

Preuzmite program s naših stranica, jednostavno ga instalirajte (next, next, finish) i spremni ste za rad. Za početak u radu tu je i Čarobnjak za izradu bilješki i odluka koji vas prati kroz cijelu izradu dokumenta. Program je jednostavan za korištenje, a uz to je popraćen jednostavno i jasno napisanim korisničkim uputama. Naravno, ako gdje zapnete, tu smo!

Jednostavna instalacija i pokretanje programa

Iskoristite podatke u potpunosti

Podaci pohranjeni unutar ovog programa nisu "zaključani" - po potrebi ih možete prebaciti u druge programe (npr. Excel ili Word) radi daljnje dorade ili izrade nekog novog izvještaja. Direktno iz programa, svaki dokument možete poslati elektroničkom poštom (e-mail). Opcija pregleda ispisa (print preview) osigurava da ne printate na "slijepo".

Prebacivanje podataka u druge formate

Što naše korisnike dodatno veseli

Volite li mijenjati slike na desktopu i urediti ga po svojoj želji? I tu su Bilješke.NET mislile na vas. Mijenjajte izgled svoje aplikacije prema godišnjim dobima ili jednostavno izaberite svoju omiljenu boju i obojite aplikaciju. :) Naravno, bez toga se može, ali zašto si ne biste uljepšali radni dan?

Različiti izgledi aplikacije
                 

Company Profile

RAVERUS is a customer-driven company engaged in providing software applications designed to improve and automate everyday business operations. Our guides in designing and programming are usability, simplicity and innovation.

         MORE INFO
     

Download Free Trial

Our products may be downloaded for free. So try them out for yourself. If you like what you see, purchase the software later without losing any of your work. Try before you buy!

Laboro

     

Spread the Word

A majority of our clients are derived from positive word of mouth referrals. Use these simple ways to recommend us:

SOLUTIONS
BLOG
CONTACT
© 2006 - 2013 Raverus d.o.o. All rights reserved.    I   Site Map